Karel zoekt een bezoekvrijwilliger die speciaal voor hem komt

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42406
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Karel-zoekt-een-bezoekvrijwilliger-die-speciaal-voor-hem-komt/42406 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Karel zoekt een vrijwilliger die op de woensdagmiddag in het weekend of in de avond speciaal voor hem komt.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Karel?

Karel is een jongeman van 21 jaar met een matig verstandelijke beperking. Hij begrijpt wat je zegt en kan op een normale manier communiceren. Karel is volledig mobiel en is verkeersveilig (fiets). Hij kan op zijn eigen manier enorm genieten van alle kleine dingen. Hij geniet ook van 1 op 1 aandacht en het samen doen van activiteiten. De kunst van de vrijwilliger is om zijn aandacht langer dan een uur vast te houden, omdat zijn spanningsboog wat kort is. Het is belangrijk om hem hierin te stimuleren.Voorbeelden van activiteiten die je met Karel zou kunnen doen is: bowlen, een ijsje eten, rondtoeren in de auto, zwemmen, evt boksen.

Wat vraagt Karel?

Karel vraagt iemand die eens in de week, 2 weken of maand langskomt om leuke kleine activiteiten met hem te doen. De leeftijd en het geslacht maken minder uit dan de klik die hij met zijn vrijwilliger zou kunnen hebben. Iemand die hem weet de stimuleren en motiveren om de activiteit af te ronden en zijn aandacht erbij te houden. Geduld en rustige open uitstraling is prettig.

Wij bieden je: 

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected] Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Karel zoekt een bezoekvrijwilliger die speciaal voor hem komt
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)