Jermain zoekt een maatje

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
1 plaats over.
Deel activiteit
#42699
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Jermain-zoekt-een-maatje/42699 om je aan te melden

Samenvatting

Jermain is gek op toeren met zijn scooter, fotograferen, een stad bezoeken, wandelen (met de hond) of gewoon lekker kletsen. Kom jij gezellig langs?

Uitgebreide omschrijving

Wie is Jermain? 
Jermain is een jongeman van 28 jaar met een licht verstandelijke beperking. Jermain woont sinds kort in een gezinshuis in Klarenbeek. Hij is rustig, maar als hij gewend is, is het een gezellige kletser. Hij kan zich goed verstaanbaar maken en weet wat hij wel en niet wil. Hij is in het bezit van een scooterrijbewijs en heeft een scooter. Hij vindt het leuk om foto's en video's te maken, te toeren met zijn scooter, films en series kijken, te wandelen en hij is gek op dieren en Apple producten. 

Wat vraagt Jermain? 
Jermain zou het liefst een maatje willen die er met regelmaat voor hem is. 
Bijvoorbeeld iedere week een avond of in het weekend. 
Mocht je minder vaak kunnen, dan kijken we samen naar wat mogelijk is. 
 
Een maatje die ook van gezelligheid houdt, die het liefst een of meerdere van zijn hobby's deelt. 
Samen met hem een wandeling maken, misschien wel dieren heeft, samen met hem ergens koffie wil drinken en lekker kan kletsen, samen met hem fotograferen en bijvoorbeeld een leuke stad bezoeken 
 
Klinkt gezellig toch? Mocht je meer willen weten, reageer dan! 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring  
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 
 

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)