Help jij me op weg naar mijn dagbesteding?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42411
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Help-jij-me-op-weg-naar-mijn-dagbesteding/42411 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij het brengen en ophalen van onze clienten

Uitgebreide omschrijving

Functie informatie

Op ons woonzorgpark van ’s Heeren Loo in Apeldoorn wonen meer dan 600 cliënten. Een groot gedeelte daarvan bezoekt overdag verschillende dagbestedingsgroepen op locatie. Tot enige tijd geleden maakten we hierbij gebruik van busvervoer om onze cliënten naar hun dagbesteding te brengen.

Inmiddels zijn we daarmee gestopt en maken we gebruik van wandelgroepen, en indien nodig rolstoelfietsen om onze cliënten te vervoeren. ’s Heeren Loo vindt verantwoordelijkheid nemen voor een beter milieu belangrijk, en busvervoer met de daarbij horende uitstoot van schadelijke stoffen past daar niet bij.

Daarnaast zorgde het busvervoer voor veel drukte op ons woonzorgpark. Door te gaan lopen of fietsen is het rustiger geworden en krijgen onze cliënten meer lichaamsbeweging. Ook dat is iets waar we veel waarde aan hechten.

Om de transfers van onze cliënten zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze wandelgroepen daarbij willen ondersteunen op de drukste momenten van de dag.

Lijkt het je leuk om met onze cliënten te wandelen of te fietsen en ben jij beschikbaar tussen 9:00 en 10:00 in de ochtend en/of tussen 15:00 en 16:30 in de middag, dan horen we erg graag van je.

De dagen en tijden waarop je komt kunnen prima in overleg en jouw mogelijkheden hierin zijn leidend.

Wat wij vragen

 • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking
 • Je kunt rustig en vriendelijk en duidelijk met mensen omgaan
 • Je bent verzorgend en hebt humor
 • Je bent voor langere tijd beschikbaar
Wij bieden je

 • een mooie vrijwilligersplaats
 • een eindejaarsgeschenk
 • verzekerd voor WA en ongevallen
 • reiskostenvergoeding
 • jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
 • mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
 • betrokken bijdrage bij de cliënten
 • volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)