Hein zoekt een maatje met een kat.

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42472
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Hein-zoekt-een-maatje-met-een-kat/42472 om je aan te melden

Samenvatting

Hein zoekt contact met iemand die af en toe bij hem op bezoek komt om samen een fietstochtjes of wandelingetje te maken. Hein zou het leuk vinden als je een kat hebt die hij zo af en toe zou mogen aaien.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Hein? 
Hein is een man van 72 jaar met een matige verstandelijke beperking. Hij vindt het leuk om dingen te ondernemen in zijn vrije tijd. Hein kijkt graag tv op zijn kamer, het liefst naar dierenfilmpjes. Kat (achtige) zijn wel zijn favoriet. Hein weet dan ook precies wie een kat heeft en hij gaat graag naar het asiel om deze te bekijken. Hij is geïnteresseerd in alles met een stekker, telefoons, computers ook als deze niet werken. Hein is heel zelfstandig en gaat graag zijn eigen gang. Hein gaat er graag op uit, dagjes uit, op vakantie of ergens wat eten. Hein zoekt iemand die met hem mee wil gaan wanneer er speciale dagen zijn op het terrein en speciaal voor hem komt. 
 
Hein is doof en kan communiceren door gebaren te gebruiken, je mee te nemen en te wijzen. Hij maakt graag veel geluid. Wanneer iemand geen gebarentaal kent doet hij zijn best om toch duidelijk te maken wat hij bedoelt. Hein is over het algemeen vrolijk. Hij wordt niet snel boos en wanneer hij dit wel wordt dan wil hij het snel weer goedmaken. Hein maakt makkelijke contact met mensen maar hij heeft wel even de tijd nodig om te onderzoeken wie je bent en wat hij van je kan verwachten. Hein loopt zonder hulpmiddelen en kan ook meefietsen op een tandem of duofiets. Daarnaast wandelt Hein graag over het terrein en is dan geïnteresseerd in bouwactiviteiten, dieren en paddenstoelen. 
 
Lijkt het je leuk om hem te leren kennen? Heb je zin om samen met Hein leuke dingen te ondernemen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met haar op pad! 
 
Wat vraagt Hein? 
Hein zou het prettig vinden om ongeveer 1 keer per maand af te spreken, in het weekend of op woensdag. 
Iemand die om kan gaan met de levendige manier van communiceren van Hein. 
Iemand die het niet hinderlijk vindt om aangeraakt te worden.  
Iemand die graag gaat wandelen en fietsen. 
Iemand die voor langere tijd een maatje kan zijn. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)