Gerrit zoekt een maatje!

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42402
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Gerrit-zoekt-een-maatje/42402 om je aan te melden

Samenvatting

Welke man wil er met Gerrit gezellige activiteiten ondernemen?

Uitgebreide omschrijving

Wie is Gerrit? 

Gerrit is een man uit 1942. Hij krijgt begeleiding vanuit zijn eigen appartement. Gerrit heeft een licht verstandelijke beperking. En is geheel zelfstandig met enige sturing vanuit het begeleidingsteam. Hij is geheel mobiel en kan  zelfstandig binnen  Apeldoorn met de fiets. Hij reist zelfstandig  met de bus in Apeldoorn naar bestemming die hij kent, hij heeft enige ondersteuning nodig bij andere bestemmingen. Gerrit heeft ook een taxipas waar hij gebruikt van kan maken. Gerrit is zowel verbaal als lijflijk flink aanwezig. Hij is een gezelschapsmens, maar bepaalt wel graag hoe of wat. Het vraagt dan ook tact om hier adequaat mee om te gaan. Hij houdt van lekker eten en heeft morbide obesitas. Hij houdt van sport , met  name van voetbal.  In het verleden heeft hij marathons gelopen en zelf gevoetbald. Nu loopt hij in de ochtend vaak een uur. Zijn familie woont ver weg, vandaar de vacature voor een maatje voor Gerrit.

 

 Werkzaamheden

Gerrit zoekt iemand met wie hij samen kan wandelen, een voetbalwedstrijd kan bezoeken, een praatje kan maken, sport op tv mee kan kijken, ergens koffie kan drinken, maar vooral iemand die hem persoonlijke individuele aandacht geeft. Hij geeft waardering en geniet al gauw van iemand die speciaal voor hem komt en voelt zich dan waardevol.

 

 

Wij vragen

 • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking
 • Je kunt rustig en vriendelijk en duidelijk met mensen omgaan
 • Je bent verzorgend en hebt hebt humor
 • Je bent voor langere tijd beschikbaar

 

Wij bieden

 • een mooie vrijwilligersplaats
 • een eindejaarsgeschenk
 • verzekerd voor WA en ongevallen
 • reiskosten vergoeding
 • jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
 • mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
 • betrokken bijdrage bij de cliënten
 • volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)