Gerrie kijkt uit naar bezoek

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
1 plaats over.
Deel activiteit
#42704
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Gerrie-kijkt-uit-naar-bezoek/42704 om je aan te melden

Samenvatting

Gerrie zoekt iemand die op vaste momenten bij haar op bezoek komt

Uitgebreide omschrijving

Wie is Gerrie?
Gerrie is een vrouw van 61 jaar met een verstandelijke beperking. Ze woont op een woongroep binnen ’s HeerenLoo. Ze functioneert op een leeftijd van 3-4 jaar. Gerrie kan goed praten, daardoor wordt zij makkelijk overvraagd. Gerrie begrijpt hele zinnen en zit graag op de praatstoel, luisteren lukt dan niet altijd. Ze houdt wel van een grapje! Ze maakt gebruik van een rollator voor kleine afstanden en een rolstoel voor grotere afstanden. Gerrie houdt van spelletjes, breien, mini-steck en gezellig kletsen maar ook gaat zij graag fietsen op de duofiets. Ze vindt dingen soms lastig en laat dit zien in haar gedrag, zij betrekt dit op zichzelf. 

Wat vraagt Gerrie?
Gerrie zoekt iemand die rustig en geduldig is, ook af en toe een grapje maakt en een luisterend oor biedt. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger een vaste dag af kan spreken. Het is niet belangrijk welke dag, maar liever niet direct na de lunch. Gerrie wil graag gezellig kletsen, koffiedrinken, wandelen of op de duofiets met haar vrijwilliger. Gerrie kijkt altijd erg uit naar bezoek en geeft ook aan dat ze graag wil dat je op bezoek komt. Zij kan blij op bezoek afrennen met haar rollator en haar enthousiasme uiten door te knuffelen. De voor haar vertrouwde mensen benadert ze ook om haar verhaal kwijt te kunnen, als ze het even wat lastiger vindt allemaal. Naast op bezoek komen is videobellen ook een optie. 

Wij bieden je
  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
  • Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid 
Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920.Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)