Gerlof zoekt iemand waarmee hij leuke activiteiten kan ondernemen

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42410
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Gerlof-zoekt-iemand-waarmee-hij-leuke-activiteiten-kan-ondernemen/42410 om je aan te melden

Samenvatting

Wie wil er met Gerlof bakken, bloemschikken, fietsen, spelletjes doen of een kopje koffie drinken?

Uitgebreide omschrijving

Wie is Gerlof?

Gerlof is een man uit 1935 met een licht verstandelijke beperking. Hij heeft lange tijd op zichzelf gewoond en is gewend zijn eigen dingen te doen. Op dit moment woont hij op een groep met mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Hij houdt van een grapje en kan goed communiceren. Gerlof zit in een rolstoel en kan kleine stukjes lopen met de rollator. Hij heeft hulp nodig bij de dagelijkse zaken zoals de tablet bedienen, drinken inschenken of de toiletgang. Hij houdt van bakken, de airbone loop heeft ook zijn interesse, hij heeft veel medailles. Ook vindt hij bloemschikken leuk, fietsen op de rolstoelfiets, spelletjes als schaken en drinkt graag een kopje koffie.Gerlof heeft epilepsie. Hier hoef je geen ervaring mee te hebben. Vanuit de begeleiders krijg je hier training over.

Wat vraagt Gerlof?

Gerlof zoekt bij voorkeur een vrijwilliger die op de zaterdag middag zou kunnen, maar een andere dag is in overleg ook mogelijk. Iemand die hem weet te activeren tot leuke activiteiten en speciaal voor hem komt. 

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Gerlof zoekt iemand waarmee hij leuke activiteiten kan ondernemen
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)