Gek op Rummikub, Tridominos of Sjoelen?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42801
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Gek-op-Rummikub-Tridominos-of-Sjoelen/42801 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij die gezellige, vrolijke en betrouwbare vrijwilliger waar Nina naar op zoek is? Het maakt Nina niet zoveel uit wat jullie gaan doen als het maar samen is.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Nina? 
Nina is een vrolijke dame die het erg leuk vindt om samen te knutselen of gezellig een spelletje te spelen. Nina is een vrouw van 45 jaar met een verstandelijke beperking. Ze heeft veel gevoel voor humor en houdt van gezelligheid en een ontspannen sfeer.  Nina haar hobby’s zijn muziek luisteren en winkelen. 
 
Nina is mobiel en kan zichzelf goed redden.  Nina kan verbaal goed communiceren. Ze begrijpt wat je zegt en is erg gevat in haar opmerkingen. Nina is snel benauwd en allergisch voor honden, katten en wol. Ze houdt niet van onverwachte aanrakingen of bewegingen en haar grote valkuil is dat ze snel overgevraagd wordt. 
 
Ook gek op spelletjes spelen? Of knutselen? Lijkt het je leuk om haar te leren kennen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie! 
 
Wat vraagt Nina? 
Rina wil graag zo af en toe in de avonden iets leuks doen samen. 
De frequentie en de activiteit zal in overleg gaan. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)