Skip Navigation
Gastdames gezocht voor onze kerk

Gastdames gezocht voor onze kerk

Structureel werk · 1 uur/week
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#46487
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Gastdames-gezocht-voor-onze-kerk/46487 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Gastdames gezocht voor onze kerk 

Voor onze kerk “het Vierhuis” op het woonzorgpark van 's Heeren Loo, zijn wij op zoek naar gastdames 


De kerk: 

Ons woonzorgpark is een instelling voor mensen met een verstandelijke en soms lichamelijke beperking. De mensen wonen en werken in onze beschermde omgeving. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zo ook onze kerk; het Vierhuis.  

De cliënten van 's Heeren Loo komen hier zondags met of zonder begeleider of familie naar de ere -en verteldiensten. De diensten zijn aangepast op het niveau van onze cliënten, zodat eenieder het als een warme, geborgen en fijne plek vindt om te komen. De ene client zingt uit volle borst alle liederen mee, de andere client kent alle verhalen en weer een andere client wiegt mee op de muziek van het orgel. Voor iedereen een fijne, herkenbare plek, waar eenieder zijn eigen stukje uithaalt. Er komen ongeveer 150 mensen naar onze verteldienst en 400 mensen naar onze eredienst.   

 

De vrijwillige gastdame: 

De taken van de gastdame zijn; het zorgdragen dat alles samen met de koster klaarstaat. Je zorgt voor de koffie en thee. Wij zijn op zoek naar een aantal gastdames. Gastdames die in overleg rouleren en ongeveer 1x per maand een dienst verzorgen samen met de koster. Wij zoeken gastdames die respect hebben voor ieders geloof en die zorg kunnen dragen voor een goede verzorgde dienst. 4x per jaar vergader je samen met het team. Voor iedere dienst krijgt de gastdame een memo waarin staat wat er gaat gebeuren.  


Zou je op deze manier iets bij willen dragen voor onze cliënten? 

Neem ook eens een kijkje bij onze vacature voor een vrijwillige koster voor onze kerk.

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Gastdames gezocht voor onze kerk