Ga je mee toeren op de E-bike?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#42379
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Ga-je-mee-toeren-op-de-E-bike/42379 om je aan te melden

Samenvatting

Arend Jan wil graag samen met een maatje toeren op de E-bike

Uitgebreide omschrijving

Wie is Arend Jan?

Arend Jan is een man van 53 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. Hij kan verbaal communiceren en heeft leuke droge humor. Arend Jan is een gemoedelijke rustige man die veelal op zichzelf is. Hij heeft tot voor een jaar terug altijd bij zijn moeder gewoond. Nu woont hij op een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Hij is goed mobiel en fietst dagelijks van Apeldoorn naar Twello, waar hij werkzaam is bij de Kruidentuin.

Wat vraagt Arend Jan?

Arend Jan zoekt een vrijwilliger die samen met hem eens in de zoveel tijd in het weekend een flinke fietstocht met hem wil maken. Hij heeft zelf een E-bike. Daarna samen op een terrasje zitten om even bij te komen vindt hij ook gezellig.De vrijwilliger moet dus zelf ook van fietsen houden en gevoel voor humor is wel wenselijk!

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)