Ga je 1x per week mee naar de mooie innovatieruimte op ons terrein?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42414
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Ga-je-1x-per-week-mee-naar-de-mooie-innovatieruimte-op-ons-terrein/42414 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar iemand die 1x per week een uurtje met Naomi mee kan naar de innovatieruimte.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Naomi?

Naomi is een vrouw van 34 jaar met een verstandelijke beperking. Ze is vaak vrolijk. Ze praat korte zinnen en begrijpt gesproken taal op haar niveau (2 jaar) ze heeft behoefte aan een kort lijntje met de begeleiding en is hier afhankelijk van. Voor haar is duidelijkheid heel belangrijk. Ze is erg sensitief ingesteld en peilt jouw gemoedstoestand. Ze zal je even aanraken, je handen voelen of je omhelzen. Hierin stel je je eigen grenzen. Meestal is Naomi prima te begeleiden, maar er zijn momenten waarin ze het moeilijk heeft. Momenten waarin ze overvraagd wordt en het overzicht kwijtraakt. Dan kan ze haar onvrede fysiek uiten. De begeleiding kan je vertellen hoe hiermee om te gaan. Je moet bij haar het vertrouwen winnen, maar als ze je toelaat in haar wereldje, dan zie je vaak een vrolijke Naomi. 

Wat vraagt Naomi?

Wij zijn op zoek naar een vrouw van 30 jaar of ouder. Een gezellige vrijwilliger die helder en duidelijk kan zijn. Iemand die 1x per week een uurtje tijd heeft en het leuk vindt om samen met haar naar de innovatie ruimte te gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Het is nog niet bekend om welke dag dit zal gaan, maar dit zal in overleg gaan. 

Heb je altijd al eens willen zwemmen met dolfijnen? Scheuren op een motor? Rondlopen in Madurodam? Fietsen in New York? Het kan! Kom langs in de Innovatieruimte op Groot Schuylenburg. Hier is het leven:

 • mooi, want je ziet er prachtige dingen zoals een Magische Spiegel en echte robots.
 • leuk, want je beleeft er spannende en grappige dingen die je nog nooit gedaan hebt. Zoals een fietstocht in New York of in een andere wereldstad.
 • makkelijk, want je vindt er allemaal handige producten die jou helpen in het dagelijks leven.
Alles wat je in de Innovatieruimte ziet, is ontstaan vanuit een vraag van iemand met een verstandelijke beperking, of een vraag van hun verwant of begeleider. Alleen zo ontstaan producten die écht bijdragen aan een leuk, mooi en makkelijk leven voor iemand met een verstandelijke beperking. De Innovatieruimte ontwikkelt en werkt samen met cliënten van ’s Heeren Loo, hun familie, begeleiders, studenten en bedrijven. Zo ontstaan geen ‘gemiddelde oplossingen voor algemeen gebruik’, maar oplossingen die echt werken

Wij bieden je

 • Een mooie vrijwilligersplaats
 • Een eindejaarsgeschenk
 • Verzekerd voor WA en ongevallen
 • Reiskostenvergoeding
 • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
 • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
 • Betrokken bijdrage bij de cliënten
 • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Ga je 1x per week mee naar de mooie innovatieruimte op ons terrein?
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)