Ferdinand wil graag naar de film

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
1 plaats over.
Deel activiteit
#42592
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Ferdinand-wil-graag-naar-de-film/42592 om je aan te melden

Samenvatting

Welke man tussen de 40 en 50 jaar vindt het leuk om samen met Ferdinand een paar keer per jaar naar de bioscoop te gaan?

Uitgebreide omschrijving

Wie is Ferdinand?

Ferdinand is een man uit 1971 en  woont begeleid zelfstandig net buiten het terrein van ’s Heeren Loo. Hij is een verlegen man die eerst de kat uit de boom kijkt. Het contact wat hij zoekt is vaak alleen functioneel. Maar als je hem beter kent dan weet je dat hij humor heeft en leuke grapjes maakt. Ferdinand is mobiel en red zichzelf prima. Hij stottert en daardoor kan je hem soms wat moeilijk verstaan. Zo af en toe heeft hij een klein ongelukje, hij moet er wel aan herinnerd worden om het toilet te gebruiken. Ferdinand moet positief benaderd worden, met veel humor, maar wel duidelijkheid. Laat zien dat hij de moeite waard is, dat je hem ziet staan en belangrijk vindt.

Wie zoekt Ferdinand?

Ferdinand zoekt iemand die een paar keer per jaar met hem naar de bioscoop zou willen gaan. Hij is op zoek naar een man ongeveer tussen de 40 en 50 jaar oud. Maar het meest belangrijk is dat er aansluiting is. Ben jij iemand die de rust kan bewaren, geduldig is en met humor en positiviteit iemand kan benaderen? Reageer dan!

Wij bieden

  • een mooie vrijwilligersplaats
  • een eindejaarsgeschenk
  • verzekerd voor WA en ongevallen
  • reiskosten vergoeding
  • jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
  • betrokken bijdrage bij de cliënten
  • volop  waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


 

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)