Erkan zoekt een gezellige bezoekvrijwilliger

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42404
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Erkan-zoekt-een-gezellige-bezoekvrijwilliger/42404 om je aan te melden

Samenvatting

Wie wil er met Erkan gezellige activiteiten ondernemen in de avond of in het weekend?

Uitgebreide omschrijving

Wie is Erkan? 

Erkan is een vrolijke jongeman van 21 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. Hij doet graag spelletjes, vindt het leuk om naar de film te gaan, houdt van kletsen en gezelligheid.Hij heeft een klein sociaal netwerk, maar heeft wel graag mensen om zich heen. Erkan heeft autisme en is erg beinvloedbaar. Hij heeft behoefte aan duidelijkheid en structuur. Qua adl, mobiliteit of communicatie zijn er geen bijzonderheden

Wat zoekt Erkan?

Erkan wil graag een vrijwilliger met wie hij activiteiten kan doen in de avond (na 18:00) of in het weekend. Iemand die meegaat naar de bioscoop, met hem op pad gaat of een spelletje doet. Iemand die gezellig is, iemand die tijd voor hem vrijmaakt en iemand die de deur met hem uit gaat.

 Wij bieden:

  • een mooie vrijwilligersplaats
  • een eindejaarsgeschenk
  • verzekerd voor WA en ongevallen
  • reiskosten vergoeding
  • jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
  • betrokken bijdrage bij de cliënten
  • volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)