Een vakantie-chauffeur gezocht

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Vervoer
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42426
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Een-vakantie-chauffeur-gezocht/42426 om je aan te melden

Samenvatting

Wij zoeken iemand die met eigen vervoer zo’n 10 keer per jaar een cliënt naar de opstapplek van de reisorganisatie wil brengen, zodat ze op vakantie kunnen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij? 
Het gaat om een groep van 8 cliënten met een verstandelijke beperking, die elk met een reisorganisatie op vakantie gaan. De meeste cliënten gaan 1x per jaar op vakantie. 1 client gaat 2x per jaar. Ook zijn er 3 cliënten die samengaan. Ze moeten dan naar een afgesproken opstapplek in Nederland worden gebracht of naar het hoofdkantoor in Capelle aan de IJssel. Al met al zal het om 10 tot 12 keer per jaar gaan. 
Iedereen is mobiel. Wel moeten er bij 2 cliënten een opklapbare rolstoel of rollator mee. 
 
Wat vragen wij? 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die met eigen vervoer 1-3 cliënten per keer naar de opstap plek zou willen brengen. Natuurlijk tegen een km vergoeding.  
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring.
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met 1 van de vrijwilligerscoordinatoren Jeannette Boezerooij 06-25126920 of Inge Uiterweerd 06-20658766
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)