Skip Navigation
Een maatje die met Christian echte jongensdingen wil doen

Een maatje die met Christian echte jongensdingen wil doen

Structureel werk · 1–2 uur/week
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
WelzijnMensen met een beperkingSport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#55184
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Een-maatje-die-met-Christian-echte-jongensdingen-wil-doen/55184 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Christian is een jongen van 14 jaar met een licht verstandelijke beperking. We zoeken een maatje die echte jongensdingen met hem wil doen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Christian? 

Christian is een jongen van 14 jaar met een licht verstandelijke beperking. Emotioneel functioneert hij op een peuter/kleuter niveau. Hij kan alles zelfstandig, maar heeft hulp nodig in verbale begrenzing, afspraken en structuur.Hij is verbaal sterk Sinds een paar jaar woont hij binnen een woongroep in een woonwijk in Apeldoorn. Overdag gaat hij naar school. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om met jongens/mannen op te trekken. Samen een activiteit doen zoals; gamen, voetballen, wandelen, fietsen en tekenen. 

 

Wat vraagt Christian? 

Hij zou het erg fijn vinden als hij een maatje heeft die eens per week langskomt (minder is ook bespreekbaar). 

Een moment waarop hij alle aandacht krijgt. Bij voorkeur een man met dezelfde interesses en het vermogen zich te verplaatsen in zijn belevingswereld. Iemand die leuke jongensdingen wil doen met hem zoals; voetballen, wandelen, fietsen, gamen enz. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en hem structuur en grenzen kan bieden. Wellicht iemand die ervaring met jongeren heeft. Bij voorkeur tussen de 20 en 35 jaar. Heb jij een moment in de week over om er speciaal voor hem te zijn? De dag/frequentie en het tijdstip zijn in overleg. 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met  Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Een maatje die met Christian echte jongensdingen wil doen