Een gezellige zondagmiddag samen met Brian.

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42778
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Een-gezellige-zondagmiddag-samen-met-Brian/42778 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Brian zou graag om de 2 weken samen met iemand willen wandelen en samen naar de koffiemolen willen gaan.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Brian? 
Brian is een rolstoel gebonden man met een verstandelijke beperking. Hij houdt van wandelen en om kleine dingen te ondernemen zoals een spelletje of een praatje maken. Hij geniet van voelen en van muziek. Brian kijkt graag rond. Brian geniet al snel en vindt het fijn om aandacht te krijgen. 
 
Brian praat soms uren niet maar op een goede dag kan hij ineens weer veel praten. Brian heeft epilepsie en dementie. Hij wordt geholpen met eten en drinken.  
 
Om de 2 weken is de koffiemolen open. Hier zou Brian graag weer naar toe willen. Daarnaast zou hij graag samen een wandeling maken. Lijkt het je leuk om hem te leren kennen? Heb je zin om samen met Brian je zondagmiddag door te brengen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met haar op pad! 
 
Wat vraagt Brian? 
Brian wil graag om de week op zondagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur samen wandelen en naar de koffiemolen. 
Iemand die zich kan aanpassen aan Brian. Als hij alert is gezellig met hem samen kletsen. En als hij rust nodig heeft hem deze bieden. 
Leeftijd en geslacht maakt niet uit. 

 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)