Een enthousiaste man/vrouw gezocht die het leuk vindt om verschillende activiteiten te doen!

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42393
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Een-enthousiaste-manvrouw-gezocht-die-het-leuk-vindt-om-verschillende-activiteiten-te-doen/42393 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De 30 jarige enthousiaste en vrolijke Sonia zoekt een vrijwilliger om samen leuke en gezellige activiteiten te ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Sonia?

Sonia is een vrouw uit 1989, met een ernstige meervoudige beperking. Ze is spastisch aan haar linker lichaamshelft, waardoor ze in een rolstoel zit. Sonia kan zelf niet praten, maar ze begrijpt veel van wat je zegt. Sonia kan zelf drinken, maar dit moet wel aangegeven worden.

Sonia is een vrolijke en enthousiaste vrouw, dit laat ze zien door bepaalde lichaamsbewegingen en klanken. Ze heeft een pop (Kiki), dit geeft haar een gevoel van veiligheid.

Ze kan een epileptische aanval krijgen, dit uit zich in een bepaalde manier van lachen. Voor mensen die Sonia niet kennen, kan het moeilijk te onderscheiden zijn van haar echte lach. (We verwachten dat dit geen problemen zal geven). Er zijn op de woning altijd mensen aanwezig die haar goed kennen, bij bijzonderheden kan daar een beroep op worden gedaan.

Wat vraagt Sonia?

Sonia zoekt iemand die het leuk vindt om met haar te gaan wandelen, boodschappen te doen of op zondag mee wil naar de kerk. Ook zijn er regelmatig activiteiten op het terrein of op loopafstand hiervan. Sonia vindt het ook leuk om hier samen heen te gaan.

Vind jij het leuk om verschillende activiteiten te ondernemen met een vrolijke en enthousiaste vrouw? Reageer dan op deze vacature!

Wij bieden

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Tijdsbesteding

In overleg

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd.
Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

 

 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Een enthousiaste man/vrouw gezocht die het leuk vindt om verschillende activiteiten te doen!
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)