Skip Navigation
Dion zoekt een zwemmaatje

Dion zoekt een zwemmaatje

Structureel werk · 1–3 uur/week
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Business DevelopmentMaatje & buddy
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#52464
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Dion-zoekt-een-zwemmaatje/52464 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dion is een vrolijke jongen van 16 jaar oud met een matig verstandelijke beperking. Hij gaat graag naar het zwembad, maar kan dit niet alleen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Dion? 

Dion is een gezellige, vrolijke jongen die graag praat en grapjes maakt. Hij heeft een matig verstandelijke beperking. Hij woont op een woongroep met andere jongeren buiten het terrein van 's Heeren Loo. Hij kan duidelijk aangeven dat hij het leuk vindt dat je er bent. O.a. vanwege zijn PDD NOS heeft hij veel interesse voor bepaalde onderwerpen Hij weet veel en kent veel feitjes. Dion speelt graag met Lego, kijkt graag tv en speelt graag spelletjes op de Nintendo. Ook gaat hij erg graag naar een zwembad. Het liefst met meerdere faciliteiten, zoals een glijbaan. Hij zou erg graag eens per week/eens per twee weken met een maatje naar het zwembad gaan. Hij heeft zijn zwemdiploma A en B. In het zwembad speelt hij graag; zoals snorkelen, een balletje gooien of van de glijbaan afgaan. Hij heeft nabijheid nodig en is niet verkeersveilig. Met z'n tweeën is het gezelliger dan alleen! 

 

 

Wat vraagt Dion? 

Dion zoekt een maatje die samen met hem naar het zwembad kan gaan. Een zwembad met leuke faciliteiten, zoals Malkander of de Koekkoek of wellicht een ander leuk zwembad. Hij kan op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag tussen 14.30 en 17.30 iedere week, of om de week om vrijdag of zaterdag. De frequentie is in overleg. We zoeken een vrijwilliger die hem aandacht en nabijheid geeft, die duidelijk kan zijn. Zijn begeleiders helpen je op weg en vertellen je alles over de begeleidingsmethode “geef me de 5”. 

Hou je van zwemmen en lijkt het je leuk om Dion te zien stralen in het zwembad? 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen