De papiermakerij zoekt een helpende hand op de maandag.

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42775
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/De-papiermakerij-zoekt-een-helpende-hand-op-de-maandag/42775 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De papiermakerij zoekt iemand die samen met de cliënten producten wil maken.

Uitgebreide omschrijving

De papiermakerij. 
 
Op de papiermakerij werken mensen met en lichte verstandelijke beperking. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om hen te helpen bij de werkzaamheden die ze moeilijk vinden. Cliënten vinden het fijn als iemand in hun nabijheid is om, als het nodig is, bij te kunnen sturen. Omdat er gewerkt wordt in opdracht van winkels en andere organisaties is het belangrijk dat er gelet wordt op de kwaliteit van de producten. 
 
De cliënten die op de papiermakerij werken vragen om een individuele begeleiding. De cliënten zijn redelijk zelfstandig en kunnen verbaal communiceren. Ze hebben weinig hulp nodig bij hun zelfzorg maar hebben soms wel hulp nodig bij de interactie met de andere cliënten.  
 
Wat vraagt de papiermakerij? 
Elke maandagochtend en middag. 
Cliënten aansturen en helpen om producten te maken. 
Zorgen dat producten er kwalitatief goed uit zien. 
Een gezellige sfeer bieden waarin de cliënten op een leuke manier hun werk kunnen doen. 
 
Vind je het leuk om cliënten te helpen en producten te maken? En ben je goed in een gezellige sfeer bieden waarin cliënten op een leuke manier hun werk kunnen doen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie.
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > De papiermakerij zoekt een helpende hand op de maandag.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)