Corona hulp

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Buiten
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42277
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Corona-hulp/42277 om je aan te melden

Samenvatting

Vrijwilliger gehandicaptenzorg - Corona
In de zorg gaan we altijd door. We stoppen niet als het moeilijk wordt. Of zwaar. Ook nu, tijdens de corona crisis in Nederland, gaan we door. Met elkaar, zodat we samen onze cliënten in deze tijd de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of andere beperkingen. Van jong tot oud. Met lichte zorg waar het kan, en met (tijdelijk) intensieve zorg als het nodig is. Op het terrein van 's Heeren Loo Apeldoorn wonen zo'n 500 cliënten, daarbuiten nog eens 200 cliënten. Vanwege het Covid-19 hebben deze cliënten geen dagbesteding en ontvangen zij geen bezoek.
Covid-19 is een risico voor iedereen, in het bijzonder voor kwetsbare mensen. Wij doen er alles aan om de zorg aan de mensen die wij ondersteunen zo gewoon mogelijk door te laten gaan. De ontwikkelingen rondom het corona virus worden nauwlettend in de gaten gehouden door ’s Heeren Loo. 
 
Werkzaamheden
Vanwege het corona virus zijn wij aan het inventariseren welke vrijwilligers zouden willen komen helpen ten tijde van nood. Denk hierbij aan het uitbreken van het virus waardoor zorgpersoneel uitvalt of extra druk is. We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Dit kan zijn ter ondersteuning op de woningen, zodat de zorgmedewerkers zich kunnen richten op de zorg. Denk hierbij aan extra handen om de maaltijden te verzorgen, de bedden op te maken, een spelletje doen, een wandeling maken en evt ook om te helpen met de verzorging van de clienten indien nodig.

Hoe ga je helpen?
Val je niet binnen de risicogroep? en wil je je steentje bijdragen indien het nodig is? Heb je affiniteit met de zorg? en kan je met weinig instructies hard aan de slag?
Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd.
Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Of meld je aan via:
https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/extra-handen-voor-de-zorg


 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)