Skip Navigation
Conciërge/kosters gezocht voor het Vierhuis

Conciërge/kosters gezocht voor het Vierhuis

Structureel werk · 2-3 uur/maand
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouwCoördinerenZorgOndersteunend werk
WelzijnZorgReligie
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#78885
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Conciergekosters-gezocht-voor-het-Vierhuis/78885 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het vierhuis staat op het woonzorgpark voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij? 

Ons woonzorgpark is een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op het woonzorgpark van ’s Heeren Loo in Apeldoorn staat het Vierhuis. Het Vierhuis is een multifunctioneel gebouw waar naast vergaderingen en scholingen ook kerkdiensten plaatsvinden. De cliënten van 's Heeren Loo komen hier op zondag met of zonder begeleider met of zonder familie naar de ere -en/of verteldienst. De diensten zijn aangepast op het niveau van onze cliënten. De ene cliënt zingt uit volle borst alle liederen mee, de andere cliënt kent alle verhalen en weer een andere cliënt wiegt mee op de muziek van het orgel. Voor iedereen een fijne, herkenbare plek, waar eenieder zijn eigen stukje uithaalt.  Er komen ongeveer 150 mensen naar onze verteldienst en 400 mensen naar onze eredienst.  Om deze diensten goed te laten verlopen is er een conciërge/koster nodig om een aantal zaken te regelen en coördineren. 

 

Wat vragen wij? 

De taken van de koster zijn; het zorgdragen dat alles samen met de gastdame klaarstaat. De microfoon staat aan, de stoelen staan goed, de literatuur staat klaar op het scherm etc. De conciërge/koster verzorgt zo nodig de koffie voor alle kerkgasten na de erediensten in de foyer. 

De conciërge/koster kan in overleg met de anderen problemen oplossen op die zich voor kunnen doen.   

Wij zijn op zoek naar een aantal kosters. Kosters die in overleg rouleren en ongeveer 1x per maand een dienst verzorgen. Wij zoeken kosters die respect hebben voor ieders geloof, kosters die probleemoplossend zijn en kosters die zorg kunnen dragen voor een goede dienst. 4x per jaar vergader je samen met het team. Voor iedere dienst krijgt de koster een memo waarin staat wat er gaat gebeuren. Sta jij stevig in je schoenen, vind je het leuk om met cliënten en verwanten in contact te zijn? Je kan het verschil maken en zou je op deze manier iets bij willen dragen voor onze cliënten? De diensten zijn elke zondag altijd om 10.30 uur.  

 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Conciërge/kosters gezocht voor het Vierhuis