Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving.

Welzijn
Deel
Brooklyn zoekt een maatje

Brooklyn zoekt een maatje

Structureel werk · Flexibele uren
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Activiteiten begeleidenBuitenJeugdwerkMaatje & buddySociaal contactZorgComputerMuziek
WelzijnSport & RecreatieMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#79460
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Brooklyn-zoekt-een-maatje/79460 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Brooklyn is 20 jaar en heeft een licht verstandelijke beperking. Hij zou graag in het weekend met een maatje gaan gamen, naar de bioscoop gaan, bordspelen doen,

Uitgebreide omschrijving

Wie is Brooklyn? 

Brooklyn is een vriendelijke jongeman van 20 jaar met een lichtverstandelijke beperking. Hij woont binnen een woongroep op het woonzorgpark van 's Heeren Loo, waar hij 24-uurs zorg krijgt. Brooklyn is vriendelijk, open en sociaal. Hij is gek op gamen en heeft veel verstand van computers en game programma's. Ook houdt hij van films en series kijken en bordspelletjes spelen. Hij sport graag buiten en ook wandelen vindt hij leuk. In de toekomst zou hij zich willen verdiepen in het spelen van een muziekinstrument, met als voorkeur drummen/trommelen. Brooklyn werkt bij onze Bakkerij en bij onze Copyshop. Hij heeft een Christelijk geloof en dit is voor hem en zijn familie belangrijk. Om het weekend gaat hij naar zijn ouders. Het andere weekend heeft hij veel vrije tijd. De communicatie tussen hem en anderen moet niet te complex worden, i.v.m. overvraging. Vanwege zijn autisme heeft hij duidelijkheid en structuur nodig. Dit zorgt voor veiligheid en rust.  

 

Wat vraagt  Brooklyn? 

Hij zou graag een maatje willen die om het weekend of eens per maand komt. Iemand die hem hoort, ziet en begrijpt. Een vrijwilliger die met hem kan praten over zijn interesses zoals games, series en films. Samen een muziekinstrument spelen zou helemaal fantastisch zijn. Een wandeling maken of naar de bioscoop; even samen erop uit. Samen lachen en een leuke tijd tegemoet gaan! Zijn voorkeur gaat uit naar een vrouw, maar dit is slechts een voorkeur. Wij vertellen je graag meer over hem. Kom jij eens kennismaken? 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over s Heeren Loo Locatie Apeldoorn

Op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving.