Boaz zoekt een maatje om iets leuks mee te ondernemen.

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42831
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Boaz-zoekt-een-maatje-om-iets-leuks-mee-te-ondernemen/42831 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Boaz is een jongen die graag op de dinsdagmiddag, in het weekend of in de vakantie samen met een maatje leuke dingen wil ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Boaz? 
Boaz is een spontane jongen van 17 jaar met een verstandelijke beperking. Boaz is iemand die veel interesses heeft zoals auto’s, boten en de oorlog. Hier weet Boaz veel over te vertellen en vindt dit ook leuk om te delen met anderen. Hij houdt wel van een praatje maar vindt het ook lekker om zijn eigen momentje te hebben waarbij hij op zichzelf is. Hij vindt het leuk om dingen te ondernemen, zoals fietsen of met de auto rijden. Boaz is sportief en houdt ervan om uitgedaagd te worden. Boaz is gek op fietsen, filmpjes kijken op Youtube of muziek luisteren via SlamFM. Verder vindt hij het leuk om spelletjes te spelen op zijn Nintendo. Boaz is goed in Lego bouwen en tekenen. 
 
Boaz is een jongen die kaders nodig heeft. Hij overziet de tijd zelf niet en heeft bij een activiteit een tijdsafspraak nodig.  Boaz kan goed aangeven wat hij wel of niet wil. Boaz is slechtziend en draagt hiervoor een bril.  
 
Heb jij zin om samen met Boaz naar de bioscoop te gaan of een pretpark? Hou je ook van fietsen en autorijden? Lijkt het je leuk om samen met Boaz een spelletje te spelen op de Nintendo of een potje te voetballen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met haar op pad! 
 
Wat vraagt Boaz? 
De frequentie en de activiteit zal in overleg gaan. 
Boaz overziet zelf niet altijd wat hij aan kan en heeft iemand nodig die naast hem staat en hem hierin begeleid 
Iemand die houdt van een grapje en open staat voor de humor van Boaz. 
Iemand die het leuk vindt om af en toe te klieren maar ook open staat voor een knuffel. 
Iemand die creatief is in het bedenken van activiteiten. 
Iemand die echt de tijd neemt om naar Boaz te luisteren en dingen samen te doen. 
 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 


 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Boaz zoekt een maatje om iets leuks mee te ondernemen.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)