Benneke zoekt een maatje om iets leuks mee te ondernemen.

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
1 plaats over.
Deel activiteit
#42852
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Benneke-zoekt-een-maatje-om-iets-leuks-mee-te-ondernemen/42852 om je aan te melden

Samenvatting

Lijkt je het leuk om samen te gaan wandelen, autorijden, naar de kinderboerderij of samen een activiteit bezoeken op het terrein? Benneke gaat graag in het weekend met je mee!

Uitgebreide omschrijving

Wie is Benneke? 
Benneke is een ouder wordende man met een ernstige verstandelijke beperking. Benneke is overwegend een vroljke man, die geniet van de dingen die om hem heen gebeuren. Benneke fietst op zijn driewieler of gaat mee in zijn rolstoel. Benneke kan binnenshuis lopen. Zijn verstaanbare verbale communicatie beperkt zich doorgaans tot: hallo en ja. Als hij weggaat roept hij soms: aju. Zijn taalgebruik is miniem maar hij begrijpt meer. 
 
Benneke verzameld/ knuffelt graag met zijn knuffels. De (reclame) folders en boekjes kijken vindt hij ook leuk om te doen. Benneke onderneemt graag activiteiten. Hij vindt het prettig om een dagje uit te gaan zoals naar een kinderboerderij, de ezeltjes in Epe of naar de Apenheul. 
 
Lijkt het je leuk om hem te leren kennen? Heb je zin om samen met Benneke een feestje bij te wonen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met hem op pad! 
 
Wat vraagt Benneke? 
Benneke wil graag zo af en toe in de weekenden iets leuks doen. De frequentie en de activiteit zal in overleg gaan. 
Benneke heeft een maatje nodig die geduldig is. Benneke vindt het moeilijk als dingen te snel achtereen gebeuren. Op een rustige/ duidelijke manier biedt hem veiligheid en geborgenheid. Benneke vindt het niet prettig als je te dichtbij komt. 

 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Benneke zoekt een maatje om iets leuks mee te ondernemen.
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)