Ben zoekt een maatje om samen mee te wandelen.

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42473
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Ben-zoekt-een-maatje-om-samen-mee-te-wandelen/42473 om je aan te melden

Samenvatting

Ben is een man die op zoek is naar iemand met inlevingsvermogen die samen met hem zou willen gaan wandelen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is Ben? 
Ben is een Man van 69 jaar met een ernstige verstandelijke beperking. Ben is een vriendelijke man en vindt het prettig om aandacht te krijgen. Hij vindt het fijn als er tegen hem gesproken wordt, voorgelezen of samen een wandeling maken. Ben communiceert voornamelijk zonder woorden. Ben zit in een rolstoel en heeft hulp nodig bij zijn algemene dagelijkse handelingen. Ben heeft snel last van zijn longen. 
 
Lijkt het je leuk om hem te leren kennen? Heb je zin om samen met Ben een wandeling te maken? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met haar op pad! 
 
Wat vraagt Ben? 
Elke week of om de 2 weken samen een bakje koffie te drinken, een wandeling maken en aandacht aan Ben besteden. Welke dag zal in overleg gaan. Ook de tijd is naar eigen keuze al ligt Ben zijn voorkeur rond 10.30 uur. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 
 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Ben zoekt een maatje om samen mee te wandelen.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)