Bas wil graag een maatje

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42827
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Bas-wil-graag-een-maatje/42827 om je aan te melden

Samenvatting

Bas zoekt een maatje om leuke dingen mee te doen zoals, een biertje drinken, naar de bioscoop of iets eten bij de Mac Donalds.

Uitgebreide omschrijving

Wat vraagt Bas? 
Bas is een man van 28 jaar. Bas knapt meubels op en werkt bij de voetbalvereniging. Bas is gek op de Mediamarkt en voetbalclubs, hij heeft geen voorkeur voor een specifieke club.  Bas zoekt iemand die speciaal voor hem komt. Iemand die het leuk vindt om met hem op pad te gaan, bijvoorbeeld naar een Nederlandstalige film of lekker toeren in de auto en ergens wat eten of drinken. Ook een bezoek aan de Mediamarkt of samen voetbal kijken vind Bas leuk.  
Maar natuurlijk zijn er veel meer leuke dingen om samen te ondernemen.  
De vrijwilliger heeft het liefst een vriendelijke en rustige benadering. En houdt er rekening mee dat hij structuur en duidelijkheid nodig heeft. De voorkeur gaat uit naar een mannelijke vrijwilliger, leeftijd is niet belangrijk. Dezelfde interesse en meegaan in de belevingswereld van Bas is het belangrijkste.  
Bas is op vrijdagmiddag vrij en ook in de weekenden of avonden kan hij afspreken met een vrijwilliger.  
Hoe vaak je komt, gaat in overleg. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
  •  
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 
 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)