Skip Navigation
Arjan zoekt een maatje om mee te sporten

Arjan zoekt een maatje om mee te sporten

Structureel werk · 1–2 uur/week
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
WelzijnSport & RecreatieMensen met een beperking
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#55172
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Arjan-zoekt-een-maatje-om-mee-te-sporten/55172 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Arjan gaat graag naar de sportschool en bokst graag, maar kan dit door zijn verstandelijke beperking niet alleen

Uitgebreide omschrijving

Wie is Arjan? 

Arjan is een man van 49 jaar met een licht verstandelijke beperking. Hij woont binnen een woongroep op het terrein van 's Heeren Loo. Het is een gevoelige man die graag zelfstandig wil zijn, maar dit niet altijd kan. Zijn interesse ligt bij elektra, sporten en tv kijken. Op woensdag van 18uur tot 19uur sport hij in de sportschool Fit for Free en op donderdag bokst hij van 17:30uur tot 18:30uur in de gymzaal aan de Gentiaanstraat. Hier werkt zijn schoonzus. Arjan kan niet zelfstandig naar de sportschool omdat hij te veel prikkels krijgt waardoor hij onrust ervaart. Soms als de emotie hoog oploopt kan hij schreeuwen en schelden. Hij kan duidelijk vertellen wat hem dwars zit. Natuurlijk krijgt de vrijwilliger begeleiding in hoe hier mee om te gaan. Hij vindt het fijn als hij tijdens het sporten begeleid wordt door iemand die zelf ook mee sport. Hij geniet van dit 1 op 1 contact. Hij zou het erg leuk vinden als hij dit met een vrijwilliger zou kunnen doen.  

 

Wat vraagt Arjan? 

Arjan is op zoek naar een maatje die met hem mee wil sporten en hem hier begeleid. Iemand die hem probeert te begrijpen. Het is lastig als je zelfstandig wil zijn, maar dit eigenlijk niet bent. Iemand die net als hij houdt van sporten, maar ook graag iets voor iemand anders doet. Mocht je interesse hebben, maar niet op deze dagen kunnen, reageer dan ook! Wellicht is een andere dag of tijdstip ook mogelijk.  

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met  Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Arjan zoekt een maatje om mee te sporten