Antoan zoekt een maatje

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42429
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Antoan-zoekt-een-maatje/42429 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Antoan wil er lekker op uit met een vrijwilliger

Uitgebreide omschrijving

Wie is Antoan?

Antoan is een jongen van 19 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. Het is een lieve, spontane en hele sociale jongen. Hij vraagt veel aandacht, maar waardeert de aandacht dan ook erg. Het is altijd gezellig met hem. Buiten het groepsgebeuren gedraagt hij zich altijd netjes. Antoan is heel creatief. Hij is zelfredzaam en mobiel. Hij heeft een aantal stoornissen, waardoor hij om duidelijkheid en structuur vraagt. Hij vindt het moeilijk te bepalen waar de grens ligt. Maar met iemand naast hem komt dat goed. 

Wat vraagt Antoan?

Antoan zoekt een maatje (man) tussen de 25 en 50 jaar oud. Iemand waarmee hij leuke dingen kan ondernemen zoals; sporten, voetballen, fietsen, zwemmen, naar de film gaan, darten, naar het centrum gaan, winkelen, vissen of lekker buiten zijn. Dit het liefst in het weekend, maar af en toe door de week zou ook kunnen. De vrijwilliger moet zelfverzekerd, duidelijk en assertief zijn. Het zou leuk zijn als je ook creatief bent en genoeg energie hebt. 

Wij bieden je

  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

Enthousiast?

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)