Skip Navigation
Training: Besturen voor professionele en persoonlijke groei

Training: Besturen voor professionele en persoonlijke groei

Training · 17 sep, 19:30 - 21:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#81283
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Besturen-voor-professionele-en-persoonlijke-groei/81283 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

In deze nieuwe training ontdek je hoe bestuurswerk jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière kan versterken, met focus op je bestuursrol, functie en ambities.

Uitgebreide omschrijving


 UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

Wist je dat een bestuursfunctie aanzienlijk kan bijdragen aan jouw talentontwikkeling? Denk hierbij aan het omgaan met verschillende belangen, het ontwikkelen van strategische vaardigheden en het werken aan organisaties. Veel verenigingen en stichtingen draaien op vrijwilligers, inclusief bestuursleden die vaak onbetaald werken. Heb je ooit een bestuursfunctie overwogen of denk je dat je er meer uit kunt halen? Lees dan snel verder! Het is niet alleen waardevol voor de stichting of vereniging, maar ook voor jezelf en je werkgever.

 

In deze nieuwe training van de Bestuurdersacademie Apeldoorn laten we je ervaren dat maatschappelijke inzet als bestuurslid en jouw werk hand in hand gaan. Aan de hand van je bestuursfunctie, functie en persoonlijke ambities, gaan we samen het programma in. Tijdens de training ontdek je welke waarde het bestuurswerk heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor je werkgever.

 

Heb je nog geen bestuurdersrol?

Denk je dat een bestuursfunctie iets voor jou is? Wil je het onderzoeken? Ook dan ben je van harte welkom. Tijdens deze training gaan we actief aan de slag met jouw interesses, ontmoet je buddies en maak je kennis met ons netwerk. De kans is groot dat je tijdens deze training jouw ideale rol vindt!

 

Doelgroep

Voor dit programma zoeken we maximaal zes personen die naast een (beoogde of gewenste) bestuurdersrol ook een betaalde baan hebben. Dit kunnen zowel starters als ervaren werknemers zijn.

 

Programma

Gedurende een half jaar werken we samen aan jouw ambities. We zouden ook graag jouw werkgever bij dit programma te betrekken. We richten ons op jouw persoonlijke bestuurdersrol en de waarde die dit heeft voor de vereniging of stichting, voor jezelf en voor je werkgever. De inhoud van het programma wordt aangepast aan de deelnemers. Hieronder vind je de globale opzet van het programma:

 

Data: Tijdens de kick-off bepalen we samen met de deelnemers de meest geschikte momenten en locaties. Ook de sprekers en verdiepingssessies worden afgestemd op de deelnemers. Er is dus geen reden om je niet in te schrijven.

 

Kick-off: Dinsdag 17 september, 19:30 - 21:30 - Kennismaking

Woensdag 16 oktober, 19:30 - 21:30: Verdieping in verschillende waarden

Dinsdag 26 november, 19:30 - 21:30: Waar haal ik de tijd vandaan?

Afsluiting: Woensdag 5 februari, 15:00 - 18:00 - Terugkommiddag (Samen met je werkgever)

 

Over de trainer

De training wordt verzorgd door Joost Leferink. Hij is geworteld in het Apeldoornse netwerk en zet zich in voor een socialer Apeldoorn, waarbij hij de combinatie van commerciële en maatschappelijke waarde centraal stelt. In het dagelijks leven is hij consulent mantelzorg jongeren bij Stichting de Kap, zelfstandig Business Developer voor Regio Stedendriehoek en actief in verschillende bestuursfuncties en commissies.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel training

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.

Powered by Deed‌mob Tools ·