Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De Volkssterrenwacht Bussloo is een stichting gerund door vrijwilligers die interesse hebben in de sterrenkunde en ruimtevaart. Zij organiseren diverse activiteiten voor het brede publiek én ...

OnderwijsKunst & cultuurNatuur & Milieu
Deel
 Voorzitter

Voorzitter

Structureel werk
Coördineren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Volkssterrenwacht Bussloo
#42350
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Volkssterrenwacht-Bussloo2/activiteiten/Voorzitter/42350 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voorzitter van het bestuur van de Volkssterrenwacht Bussloo:

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

De Volkssterrenwacht Bussloo (VSB) is een stichting die zich er al ruim 40 jaar op richt om de kennis over sterrenkunde, ruimtevaart en weerkunde toegankelijk te maken voor een breed publiek. Daartoe organiseert VSB kijkavonden, groepsbezoeken, jeugdmiddagen, cursussen en biedt het waarneemfaciliteiten voor de actieve amateur.

Wij zoeken

Voor het bestuur van de stichting zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter. De voorzitter geeft mede richting aan het beleid van VSB, stelt, met medebestuurders, een meerjarenplan op en zit de vergaderingen voor. Een brede algemene kennis van het aandachtsgebied van de VSB is gewenst.

Wij vragen

Liefst bestuurlijke rvaring.

Een brede algemene kennis van het aandachtsgebied van de VSB is gewenst.

Wij bieden

VSB biedt u een bloeiende en enthousiaste groep mensen om samen te werken om sterrenkunde onder een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Tijdsbesteding

Afhankelijk van je mogelijkheden 1-2 x per week enkele uren, voornamelijk op de vrijdagavonden

 

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Volkssterrenwacht Bussloo

De Volkssterrenwacht Bussloo is een stichting gerund door vrijwilligers die interesse hebben in de sterrenkunde en ruimtevaart. Zij organiseren diverse activiteiten voor het brede publiek én activiteiten voor de geïnteresseerde amateur-sterrenkundige. Wekelijkse kijk-avonden, cursussen, groepsontvangsten, waarneemavonden etc.