Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

TV de Maten
De Maten is een grote en gezellige vereniging in Apeldoorn. We zijn een vereniging met leden van jong tot oud en van beginneling tot gevorderde. Op dinsdag is het clubavond en daarnaast ...

Sport & RecreatieOuderenMensen met een beperking
Deel
Tennisvereniging De Maten

Over Tennisvereniging De Maten

TV de Maten
De Maten is een grote en gezellige vereniging in Apeldoorn. We zijn een vereniging met leden van jong tot oud en van beginneling tot gevorderde. Op dinsdag is het clubavond en daarnaast organiseren wij talloze andere activiteiten. We organiseren minimaal vier toernooien per jaar en daarnaast wordt er ook volop competitie gespeeld. Maar… we doen meer!

De vereniging

Tennisvereniging De Maten is opgericht op 1 juni 1978. De vereniging heeft zo'n 600 leden, waarvan ongeveer 70 jeugdleden.

Het tennispark van tennisvereniging De Maten is gelegen in de wijk De Maten in Apeldoorn. Het park bestaat uit tien banen met ledverlichting, met zes Gravel en vier Smashcourt banen. Om alle leden over heel het park te kunnen zien schitteren, is er een groot terras aangelegd. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een moderne minibaan en speeltuin waar zij al hun energie kwijt kunnen. Duurzaam tennissen bij een vereniging die groeit en bloeit, springlevend is en in 2018 zelfs 40 jaar bestaat!

De Maten heeft ook een clubhuis met veel gezelligheid. Zo hebben we een grote bar, loungehoek en nieuwe wc’s en

Foto's