Skip Sidebar
Stimenz

Stimenz

Non-profit

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Seniorenvoorlichter

Flexibel
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Advies & Mentoring
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42590
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz/activiteiten/Seniorenvoorlichter/42590 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwillige seniorenvoorlichter gezocht voor het geven van informatie en advies aan senioren in hun thuissituaties.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


Als vrijwillige seniorenvoorlichter brengt u huisbezoeken aan 70+ in Apeldoorn. Tijdens deze bezoeken informeert u deze doelgroep over regelingen en voorzieningen die er zijn op het gebied van zorg, welzijn, financiën, hulpverlening en activiteiten. De doelstelling van het bezoek is alleen informatie en advies, u bent de wegwijzer. Bij situaties waar meer hulp nodig is wordt contact gelegd met bv de ouderenadviseur, de Kap, of het maatschappelijk werk. Het bezoek aan de senior is eenmalig. Vanzelfsprekend houden we ons aan de RIVM richtlijnen gezien de Corona.


PRAKTISCHE INFORMATIE


Momenteel bezoeken we de wijk NoordOost. Er is vanzelfsprekend een onkostenvergoeding voor de kilometers. Naast de onkostenvergoeding is er een vaste vergoeding van € 25 per maand. Van de vrijwilliger wordt een inzet in 2 dagdelen per week gevraagd, dit zijn 4 huisbezoeken. De huisbezoeken zullen tijdens kantooruren gedaan moeten worden, dit kan dus niet 's avonds. We hebben 1 x per 6/8 weken een teamoverleg waar we als team elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.


 RECLAME


Het is een interessante taak, waar je veel mensen ontmoet en samenwerkt met een hecht team seniorenvoorlichters waarvan sommigen al 10 jaar dit werk doen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Stimenz

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening.

Powered by Deed‌mob Tools ·