Skip Navigation
Skip Sidebar
Stimenz

Stimenz

Non-profit

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Seniorenvoorlichter voor huisbezoek en voorlichting

Seniorenvoorlichter voor huisbezoek en voorlichting

Structureel werk · 4–6 uur/week
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz
#68798
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz/activiteiten/Seniorenvoorlichter-voor-huisbezoek-en-voorlichting/68798 om je aan te melden

Contactpersoon

Marjon KleinleugenmorsStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Als seniorenvoorlichter brengt u eenmalig een huisbezoek aan inwoners van 70 + in Apeldoorn. Tijdens deze bezoeken informeert u de mensen over voorzieningen.

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwillig Seniorenvoorlichter bent u aangesloten bij Stimenz, wij zijn een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaaljuridische dienstverlening.


Waar bestaat uw werk uit

Als vrijwillig seniorenvoorlichter brengt u eenmalig een huisbezoek aan inwoners van 70 + in Apeldoorn. Tijdens deze bezoeken informeert u de mensen over voorzieningen. U geeft informatie en advies over wat voor de mensen van belang kan zijn, nu of in de toekomst. Denk hierbij aan onderwerpen als zorg, hulp, wonen, vervoer, activiteiten of financiële regelingen. U bent de wegwijzer! Bij situaties waar meer hulp nodig is wordt contact gelegd met de ouderenadviseur, de inwonersondersteuners vanuit Stimenz of met Apeldoornse netwerkorganisaties. U staat er niet alleen voor, de coördinator Seniorenvoorlichting vanuit Stimenz denkt en werkt hierin graag met u mee!

 

Praktische informatie

Op dit moment ligt de nadruk van onze bezoeken in Apeldoorn Zuid en een aantal omliggende dorpen. Er is een vast bedrag onkostenvergoeding voor de kilometers die u maakt bij het afleggen van de bezoeken.

Van u wordt een inzet in 2 dagdelen per week gevraagd, dit zijn 4 huisbezoeken (er kan gesproken worden over een andere invulling). De huisbezoeken worden in de ochtend of in de middag afgelegd. ‘Avonds zijn er geen huisbezoeken. U bent vrij om uw eigen dag en dagdeel te kiezen én u plant uw bezoeken zelf in.

 

U heeft eens per 8 weken een teamoverleg waar u en de andere voorlichters elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Dit moment kan ook gebruikt worden voor kennisuitbreiding binnen een thema.

 

Wat brengt het u?

Uw rol is waardevol omdat u echt iets kan betekenen voor andere Apeldoorners! U ontmoet veel verschillende mensen en blijft op de hoogte van de nieuwste regelgevingen. U bent onderdeel van een team van seniorenvoorlichters waarin u ook bijscholing krijgt. Ons streven is het zo leuk, uitdagend, interessant en leerzaam mogelijk te maken!


Wat biedt Stimenz u?

Er is een startbijeenkomst, een introductieperiode en we geven u deskundigheidsbevordering in de vorm van themabijeenkomsten binnen uw team.

Bij Stimenz telt iedereen mee en helpen we elkaar verder en goed op weg. Dit geldt voor de inwoners met wie wij samenwerken, voor de Stimenz medewerkers en natuurlijk ook voor de vele vrijwilligers!

 

Natuurlijk is er eerst contact voordat u aan de slag gaat. Voel u vrij om, vrijblijvend, contact op te nemen, dan kan ik u meer vertellen over dit leuke werk.

 

Vriendelijke groet, Marjon.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz > Seniorenvoorlichter voor huisbezoek en voorlichting

Over Stimenz

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening.