Skip Sidebar

Stimenz

Non-profit

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Senioren helpen bij zoeken van nieuwe woonruimte via Woonkeus

Structureel werk
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Buiten
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz
#42337
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz/activiteiten/Senioren-helpen-bij-zoeken-van-nieuwe-woonruimte-via-Woonkeus/42337 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die met enige regelmaat (vanuit huis) willen inloggen op de account van de woningzoekende en eventueel bij een geschikte woning contact opneemt met de senior om dit te bespreken en zo nodig samen gaat inschrijven op de woning.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Ouderenadviseurs

 

Werkzaamheden

DIgitaal niet vaardige senioren helpen met reageren via internet op woningen bij Woonkeus.

 

Wij vragen


Vrijwilligers die wekelijks voor een senior willen bijhouden of er geschikte woningen zijn en daar waar dit zo is, in overleg met de betrokkene reageert op de woning. Het inloggen en reageren kan vanuit de thuissituatie van de vrijwilliger. Het verdere contact als er een geschikte woning is, vraagt om telefonisch of face to face contact met de betrokkene.


Wij bieden


Een fijne samenwerking met de ouderenadviseurs of sociaal werkers.


Tijdsbesteding


De zoektocht maximaal 1 uur per week gemiddeld. Wanneer een geschikte woning in beeld is, dan kost het wat meer tijd mbt het overleg hierover met de betrokkene. 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz > Senioren helpen bij zoeken van nieuwe woonruimte via Woonkeus

Over Stimenz

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening.