Skip Sidebar

Stimenz

Non-profit

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Kun jij goed fietsen, ga je vaak met het OV, ken jij je eigen buurt goed?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 2 jan 2023 Voor ongeveer 6 maanden
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenNederlandsSociaal contactOndersteunend werk
WelzijnVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Stimenz
#59882
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz/activiteiten/Kun-jij-goed-fietsen-ga-je-vaak-met-het-OV-ken-jij-je-eigen-buurt-goed/59882 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stimenz is op zoek naar vrijwilligers die migranten in Apeldoorn de weg willen wijzen.

Uitgebreide omschrijving

Denk hierbij aan het assisteren bij fietslessen, het openbaar vervoer leren gebruiken of mensen van middelbare leeftijd de weg wijzen naar voorzieningen in de buurt en (nog) beter te landen in de wijk.

 

Stimenz is op zoek naar vrijwilligers die gevluchte mensen willen leren fietsen en de verkeersregels willen leren. Het is de bedoeling dat de deelnemers één op één fietsles krijgen.

Ook voor het wegwijs maken in het OV en in de eigen buurt zoeken wij vrijwilligers.


Zelf kunnen fietsen of met het OV gaan betekent zelfstandigheid en vrijheid. Naar je werk op de fiets of naar school gaan met de bus, je kinderen naar school brengen, boodschappen doen op de fiets, naar een andere stad gaan met de trein. Je wereld wordt een stuk groter met de fiets en het OV.

Vooral als je uit een ander land komt, waar fietsen en het OV niet zo gewoon is. Dan heb je mensen nodig die je daarbij willen helpen.


Wij zoeken betrokken en bevlogen vrijwilligers uit de gemeente Apeldoorn die uit betrokkenheid een positieve bijdrage willen leveren aan onze maatschappij.

Ben jij zo’n betrokken persoon en vind je het leuk om deze doelgroep een handje te helpen, zoek dan zo spoedig mogelijk contact met Stimenz.

Jouw werktijden en beschikbaarheid gaan altijd in goed overleg met elkaar.

 

Mail naar [email protected] of bel naar 088 784 64 64 en vraag naar Esther Huizer.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stimenz > Kun jij goed fietsen, ga je vaak met het OV, ken jij je eigen buurt goed?

Over Stimenz

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening.