Skip Sidebar
Stimenz

Stimenz

Non-profit

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Kook Vrijwilligers gezocht

Structureel werk
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Koken & eten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz
#42691
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz/activiteiten/Kook-Vrijwilligers-gezocht/42691 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor ontmoetingsplek De Graanhof zijn wij op zoek naar kookvrijwilligers.

Voor onze gezellige en goed bezochte maaltijden zijn wij op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers.

Als u graag kookt en graag mensen laat genieten van uw maaltijden dan zijn wij op zoek naar u!

Wij zoeken:

Iemand die het leuk vindt om te koken. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 personen die graag koken voorde donderdagavond. Op donderdag start u om 15.00 uur.

Op De Graanhof wordt er twee keer per week gekookt voor bezoekers. Op de woensdag kunnen bezoekers om 12.15 uur en op donderdag om 17.15 uur genieten van een zelfgemaakte maaltijd die wordt gekookt door de vrijwilligers.

De taken zijn onder andere het samen vaststellen van het menu, boodschappen doen, koken en de maaltijd uitserveren en daarna opruimen en afwassen. De kookgroep bestaat uit 3 leden en ze zoeken er een vierde lid bij.

U mag natuurlijk ook reageren als u maar 1 dag wilt helpen koken.

Als u ook graag een bijdrage zou willen leveren, dan kunt u onderstaand formulier invullen, de contactpersoon van de Graanhof neemt dan contact met u op.

Adres locatie: Graanhof 2, rechts van het gezondheidscentrum aan de Hoge Dries in wijk de Heeze.

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stimenz

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening.