Skip Sidebar

Stimenz

Non-profit

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Gastvrouwen- heren gezocht

Structureel werk
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz
#42454
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz/activiteiten/Gastvrouwen--heren-gezocht/42454 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor ontmoetingsplek De Graanhof zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Bent u een goede sfeermaker of een groepsmens?

Waarschijnlijk zijn we dan op zoek naar u!

Wij zoeken:

  • Gastvrouwen of gastheren voor de maandag ochtend van 9.15 tot 12.00 uur, de maandagmiddag en de woensdagmiddag 13.00 tot 16.30 uur. 
  •  

De taken zijn onder andere spullen klaar leggen voor de activiteiten, zorgen voor koffie en thee en deze uitserveren aan de bezoekers en een praatje met ze maken om te zorgen dat mensen zich welkom bij ons voelen.

 

Als u ook graag een bijdrage zou willen leveren kunt u hieronder het formulier invullen, dan neemt het contactpersoon van de Graanhof contact met u op.

Adres locatie: Graanhof 2, rechts van het gezondheidscentrum aan de Hoge Dries in wijk de Heeze.

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stimenz

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening.