Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Wandelvriendin/kleine groep

Structureel werk
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Buiten
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Zuidoost
#42507
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Zuidoost1/activiteiten/Wandelvriendinkleine-groep/42507 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jongeman begin 50 zou het leuk vinden om in bv klein groepje of 1 op 1 af en toe te lopen in de Maten of natuurwandelingen te maken.

Uitgebreide omschrijving


Jongeman begin 50 zou het leuk vinden om in bv klein groepje of 1 op 1 af en toe te wandelen in de Maten of natuurwandelingen in de buurt bos heide e.d.
Tijdsbesteding in overleg, om te beginnen niet al te grote afstanden plus/min 5km
Als dit je iets lijkt reageer op deze vacature en ik neem contact met je op. 
   

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stimenz Zuidoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.