Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Projectleider Digicoach

Projectleider Digicoach

Structureel werk · 3–4 uur/week
Flexibele locatie
CoördinerenAdvies & MentoringAdministratieActiviteiten begeleiden
WelzijnKinderen & JongerenOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Zuidoost
#44848
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Zuidoost1/activiteiten/Projectleider-Digicoach/44848 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stimenz en Huis van Ontmoeting zijn op zoek naar een projectleider Digicoach. Meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een zinvolle en leuke vrijetijdsbesteding? Wil jij bijdragen aan het vergroten van de digitale vaardigheden van senioren om thuis te raken in de digitale wereld? Word projectleider digicoach!


Als projectleider werk je samen met de andere vrijwillige projectleider(s) aan dit unieke en erg leuke project.


Wat bieden wij jou?

 • Vrijwilligerswerk dat past bij jou kwaliteiten
 • Veel ruimte voor meepraten, meebeslissen, mee ontwerpen
 • Een leuk enthousiast team
 • Een prachtig initiatief waar jouw inbreng erg gewaardeerd wordt.


Taakomschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor:

 • Aanspreekpunt zijn voor de digicoaches
 • Het ondersteunen van de digicoaches
 • Doen van intakes bij de senioren, uitvragen hulpvragen
 • Het coördineren van matches tussen de digicoaches en de senioren
 • Kennis delen met de coaches en senioren


Functie eisen

 • Basiskennis digitalisering is gewenst
 • In staat zijn om iets over te brengen aan een ander
 • Geduldig en betrouwbaar
 • Het leuk vinden én in staat zijn om samen te werken


De projectleider werkt samen met de andere vrijwillige projectleider. Als je projectleider wordt, dan heb je met ongeveer 3 a 4 digicoaches contact. Eens in de maand heb je een projectoverleg met de projecteindverantwoordelijken.


Tijdsinvestering

De gevraagde tijdsinvestering komt neer op 3 - 4 uur per week. De precieze invulling hiervan stemmen we persoonlijk met je af.


Meer info over Het huis van ontmoeting kun je vinden op: Stichtingen Huis van Ontmoeting - Stichting Huis van Ontmoeting (stichtinghvo.nl)

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stimenz Zuidoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.