Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Themabijeenkomst omgaan met dementie

Themabijeenkomst omgaan met dementie

Bijeenkomst · 21 nov 2023, 14:00 - 16:00
Koning Lodewijklaan 387A, 7314 AZ Apeldoorn, Nederland
Welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Stimenz Noordwest
#72502
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordwest1/activiteiten/Themabijeenkomst-omgaan-met-dementie/72502 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat is nu precies dementie? En hoe kunnen we mensen met dementie en hun mantelzorgers het beste helpen? Deze vragen komen aanbod tijdens deze bijeenkomst.

Uitgebreide omschrijving

Omgaan met dementie. Hoe doe je dat?

In Apeldoorn hebben ruim 3000 mensen dementie. Driekwart van hen woont thuis, met steun van mantelzorgers. We kennen bijna allemaal wel iemand die met deze ontwrichtende ziekte te maken heeft: binnen de familie, in de kennissenkring of in de buurt.

Maar wat is nu precies dementie? En hoe kunnen we mensen met dementie en hun mantelzorgers het beste helpen? Die vragen komen aan bod.

De middag wordt georganiseerd door Stimenz en Alzheimer Oost-Veluwe.

Kom ook naar de informatiemiddag!


Locatie:

Ontmoetingsplek Berkenhove

Koning Lodewijklaan 387a

7314 AZ Apeldoorn

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Stimenz Noordwest > Themabijeenkomst omgaan met dementie

Over Stimenz Noordwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.