Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Oekraïense Tolk

Structureel werk · 2–3 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Welzijn
Activiteit Delen
Stimenz Noordwest
#61189
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordwest1/activiteiten/Oekraiense-Tolk/61189 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor ons wekelijkse terugkerende Oekraïense Meet&Greet in de Orca (Germanenlaan Apeldoorn), zijn wij op zoek naar een tolk.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze wekelijkse terugkerende Oekraïense Meet&Greet, zijn wij op zoek naar een tolk (vertaling van Oekraïens naar Nederlands, Engels of Duits).


Deze bijeenkomst is elke woensdag tussen 13:00 en 15:00 in de Orca (Germanenlaan Apeldoorn).

Oekraïense vluchtelingen, alsook gastgezinnen, kunnen hier terecht met diverse vraagstukken omtrent de gemeente, inkomsten, werken, wonen etc.


Lijkt jou dit iets, aarzel dan niet om mij te benaderen!

Anouk Smits

sociaal werker bij Stimenz Apeldoorn

06-41831463

[email protected]

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stimenz Noordwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.