Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Vrijwilliger naaiatelier

Vrijwilliger naaiatelier

Structureel werk · 1–2 uur/week
Zilverschoon 4, 7322GH Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenOnderwijsSociaal contactBegeleidingCreatiefHandwerkenNederlands
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#54911
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Vrijwilliger-naai-atelier/54911 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In ontmoetingsplek Zilverschoon willen we starten met een naaiatelier. We zoeken hiervoor iemand die het leuk vindt om naai les te geven.

Uitgebreide omschrijving

We willen starten met een naaiatelier waar inwoners meer kunnen leren over het naaien van kledingstukken. Daarnaast willen we deze plek in de toekomst ook als repair naaiatelier gaan gebruiken, waarbij inwoners kledingstukken kunnen brengen die voor een klein bedrag weer gerepareerd worden.


Word jij warm van kleuren en patronen en van stoffen? Ben jij een enthousiast, gezellig persoon en vindt je het leuk om naailes te geven en andere deelnemers te begeleiden in het maken van kledingstukken dan kom ik graag in contact met je.


Gezien het naaiatelier nog niet is gestart, is de dag ook nog flexibel en bespreekbaar net zoals het tijdstip. Meer informatie, of interesse, stuur me dan een berichtje!


Groetjes Gerjanne van Middendorp

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordoost > Vrijwilliger naaiatelier

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.