Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Gastheer/-vrouw Wereldkeuken Atrium

Gastheer/-vrouw Wereldkeuken Atrium

Structureel werk · 4–5 uur/week · Start vanaf 10 jan 2024
Aristotelesstraat 603, 7323 NM Apeldoorn, Nederland
Koken & etenSociaal contactGastheer/vrouw
Welzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#47202
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Kok-en-koksmaatje/47202 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Eten verbindt! In januari zijn we gestart met de Wereldkeuken in het Atrium waarbij buurtbewoners lekker en gezellig met elkaar kunnen eten.

Uitgebreide omschrijving

10 Januari 2024 zijn we gestart met de Wereldkeuken op het Atrium. De maaltijden worden door vrijwillige koks uit het AZC bereid. Als gastheer/-vrouw leg je mede het contact tussen de koks en de deelnemers, ontvang je je gasten, dekt de tafels, serveert de maaltijd uit, ruimt op en wast af (vaatwasser aanwezig). Je laat de keuken en de ruimte weer netjes achter. We vragen je te reageren als je wekelijks, 1x per 14 dagen of maandelijks wilt helpen tussen 15.00 en 19.00 uur. Als vrijwilliger eet je gratis mee. Er wordt om 17 uur gestart met eten. Op dit moment hebben we wisselend 3 vrijwilligers, maar we zoeken dus nog extra hulp, zodat je niet iedere week hoeft te helpen. Heb je vragen, neem gerust contact met mij op op 06-82062704.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordoost > Gastheer/-vrouw Wereldkeuken Atrium

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.