Skip Sidebar

Over ons

Stichting de Vrolijkheid is een netwerk van professionele kunstenaars, regelaars, vrijwilligers, kinderen, jongeren en ouders. Samen realiseren zij wekelijks meer dan 100 workshops en kunstprojecten ...

Kunst & cultuurVluchtelingen & MinderhedenKinderen & Jongeren
Deel

Vrijwilliger kunstlab kinderen/tieners (woensdagmiddag)

Structureel werk · 3–5 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenCreatiefMuziekTigrinyaArabischPerzischEngelsNederlands
Kunst & cultuurVluchtelingen & MinderhedenKinderen & Jongeren
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting de Vrolijkheid
#53476
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-de-Vrolijkheid/activiteiten/Vrijwilliger-kunstlab-kinderentieners-woensdagmiddag/53476 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger zal je de kunstenaar ondersteunen bij beeldende workshops voor kinderen en tieners op woensdagmiddag in azc Apeldoorn.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stichting de Vrolijkheid > Vrijwilliger kunstlab kinderen/tieners (woensdagmiddag)

Over Stichting de Vrolijkheid

Stichting de Vrolijkheid is een netwerk van professionele kunstenaars, regelaars, vrijwilligers, kinderen, jongeren en ouders. Samen realiseren zij wekelijks meer dan 100 workshops en kunstprojecten op asielzoekerscentra door heel Nederland.

Met dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst investeert de Vrolijkheid in de ontwikkeling en empowerment van jonge azc-bewoners. Vrolijke ruimtes bieden de inspiratie om eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen.