Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Nusantara staat voor cultuursensitieve ouderenzorg. We organiseren zorg vanuit het besef dat mensen onderdeel zijn van een groep met een gemeenschappelijke cultuur en geschiedenis. Wij zijn expert in ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 'Praatmaatje' voor Indische Ouderen

'Praatmaatje' voor Indische Ouderen

Structureel werk
Klein Hattem 34, 7339 HJ Ugchelen, Netherlands
Maatje & buddy
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Nusantara Zorg
#42233
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Nusantara-Zorg/activiteiten/Praatmaatje-voor-Indische-Ouderen/42233 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar actieve vrijwilligers voor onze bewoners. Voor de afdelingen Kleinschalig Wonen en Groepswonen zoeken we specifiek vrijwilligers die enthousiast activiteiten willen ondernemen met bewoners met een vorm van dementie. Activiteiten kunnen zijn: gesprek voeren, wandelen (al dan niet lopend of met de rolstoel), fietsen op de duo-fiets en groepsactiviteiten.

Heb je affiniteit met de Indische cultuur en wil je met onze bewoners met een vorm van dementie activiteiten ondernemen, neem dan contact met ons op!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. 

Werkzaamheden

Activiteiten kunnen zijn: gesprek voeren, wandelen (al dan niet lopend of met de rolstoel), fietsen op de duo-fiets en groepsactiviteiten.

Wij vragen

Je bent ongeveer 2 tot 4 uur per week beschikbaar (maandag t/m zondag, in de ochtend, middag of avond) en komt uit Ugchelen of directe omgeving.
Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Wij bieden

Wij bieden je naast een mooie werkomgeving met fantastische (vrijwilliger)collega’s, een  Indische maaltijd tijdens de werkdag, regelmatig een vrijwilligersborrel en een jaarlijkse vrijwilligersdag!

Tijdsbesteding

Uren in overleg.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ugchelen Activiteiten > Stichting Nusantara Zorg > 'Praatmaatje' voor Indische Ouderen

Over Stichting Nusantara Zorg

Nusantara staat voor cultuursensitieve ouderenzorg. We organiseren zorg vanuit het besef dat mensen onderdeel zijn van een groep met een gemeenschappelijke cultuur en geschiedenis. Wij zijn expert in het vertalen van inzicht hierin naar zo goed mogelijke persoonsgerichte zorg.