Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Nusantara staat voor cultuursensitieve ouderenzorg. We organiseren zorg vanuit het besef dat mensen onderdeel zijn van een groep met een gemeenschappelijke cultuur en geschiedenis. Wij zijn expert in ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Helpende handen op Corona-afdeling

Helpende handen op Corona-afdeling

Structureel werk
Klein Hattem 34, 7339 HJ Ugchelen, Netherlands
Buiten
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Nusantara Zorg
#42422
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Nusantara-Zorg/activiteiten/Helpende-handen-op-Corona-afdeling/42422 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Al 9 maanden lang wisten wij het coronavirus buiten de deur te houden van ons verzorgingstehuis. Maar nu een maand voor de start van de vaccinaties, moeten ook wij geloven aan de besmettingen. Zowel bij de bewoners als wel bij de medewerkers. Daarom is elke hulp welkom!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Stichting Nusantara Zorg is een Woonzorgcentra voor ouderen met een Nederlands-Indische of Indonesische achtergrond. Ook wel het beste uit twee werelden.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen van de zorg(assistente) op de afdelingen KSW of Somatiek. Dat betekend het helpen bij de maaltijden, zetten van koffie- en thee, praatmaatje voor de 'gezonde' bewoners en hand- en spandiensten verrichten voor de zorg (zoals schoonmaken van spatbrillen).

Wij vragen
Een zelfstandige en proactieve vrijwilliger die buiten de risicodoelgroep valt van Covid-19. Iemand die graag een steentje wilt bijdragen, nu de druk binnen de zorg het hoogst ligt. Je werkt op een afdeling waarbij besmette bewoners wonen, dus het dragen van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) is een plicht.

Wij bieden
Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je naast een mooie werkomgeving een Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief. 

Tijdsbesteding
De werktijden zijn 2 a 3 uur per dag (08:30-10:30uur, 10:30-13:30uur, 16:00-19:00uur), zowel doordeweeks als in het weekend. Afhankelijk wat voor jou het beste uitkomt! 


Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ugchelen Activiteiten > Stichting Nusantara Zorg > Helpende handen op Corona-afdeling

Over Stichting Nusantara Zorg

Nusantara staat voor cultuursensitieve ouderenzorg. We organiseren zorg vanuit het besef dat mensen onderdeel zijn van een groep met een gemeenschappelijke cultuur en geschiedenis. Wij zijn expert in het vertalen van inzicht hierin naar zo goed mogelijke persoonsgerichte zorg.