Navigatie overslaan
 'Helpende Handen' tijdens broodmaaltijd voor de afd. Klein Schalig Wonen

'Helpende Handen' tijdens broodmaaltijd voor de afd. Klein Schalig Wonen

Structureel werk
Klein Hattem 34, 7339 HJ Ugchelen, Netherlands
Buiten
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Nusantara Zorg
#42221
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Nusantara-Zorg/activiteiten/Helpende-Handen-tijdens-broodmaaltijd-voor-de-afd-Klein-Schalig-Wonen/42221 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar actieve vrijwilligers voor onze bewoners. Voor de afdeling Klein Schalig Wonen zoeken we specifiek vrijwilligers die enthousiast mee willen helpen bij de broodmaaltijd met bewoners met een vorm van dementie. Daarnaast is het maken van een praatje, helpen koffie/thee serveren en wellicht een stukje wandelen ook een onderdeel van de werkzaamheden. Heb je affiniteit met de Indische cultuur en wil je ondersteunen bij de broodmaaltijd met onze bewoners, neem dan contact met ons op!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH). Nusantara levert hier zorg en gaat er welzijns- activiteiten ontwikkelen.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar actieve vrijwilligers voor onze bewoners. Voor de afdeling Groepswonen zoeken we specifiek vrijwilligers die enthousiast mee willen helpen bij de broodmaaltijd met bewoners met een vorm van dementie.

Wij vragen

Je bent ongeveer 2 tot 4 uur per week beschikbaar (maandag t/m zondag tussen 08:00 - 12:00) en komt uit Ugchelen of directe omgeving.
Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Wij bieden

 

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je naast een mooie werkomgeving een Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief.

 

Interesse? 
Als je onderaan deze vrijwilligersvacature je gegevens invult en op `Reageren’ klikt, dan krijgt de organisatie die eigenaar is van deze vacature bericht van jouw interesse en zal contact met je opnemen.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Nusantara Zorg

Nusantara staat voor cultuursensitieve ouderenzorg. We organiseren zorg vanuit het besef dat mensen onderdeel zijn van een groep met een gemeenschappelijke cultuur en geschiedenis. Wij zijn expert in het vertalen van inzicht hierin naar zo goed mogelijke persoonsgerichte zorg.

Powered by Deed‌mob Tools ·