Skip Navigation
Skip Sidebar
SailWise

SailWise

Non-profit

Over ons

De wind in je haren, de zon op je gezicht en het klotsende water tegen de boeg: bij SailWise kan iedereen genieten van watersport. Onbeperkt! Iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking ...

Sport & RecreatieMensen met een beperking
Deel
SailWise

Over SailWise

De wind in je haren, de zon op je gezicht en het klotsende water tegen de boeg: bij SailWise kan iedereen genieten van watersport. Onbeperkt! Iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kan actief watersport beoefenen vanaf drie locaties in Nederland: watersportcentrum It Sailhûs (Elahuizen, Friesland), watersporteiland Robinson Crusoe (Loosdrechtse Plassen, Noord-Holland) en de tweemastklipper Lutgerdina (thuishaven Enkhuizen, Noord-Holland).

Dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen jaarlijks 1.400 mensen met een beperking genieten van een actieve watersportvakantie. Vrijwilligers van SailWise zijn enthousiast, openminded, respectvol en fit van lijf en leden. Als vrijwilliger maak je het verschil voor een ander, heb je een onvergetelijke tijd en geniet je samen van watersport op een unieke locatie! De vakanties van SailWise vinden plaats van april t/m oktober. In die periode kan je mee als vrijwilliger. Soms kan dat een weekend zijn, maar de meeste vakanties duren een week.

Foto's