Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak ...

Welzijn
Deel

Medewerker communicatie

Structureel werk
Schuttersweg 41, 7314 LD Apeldoorn, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland
#42745
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Rode-Kruis-district-Noord--en-Oost-Gelderland1/activiteiten/Medewerker-communicatie/42745 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een daadkrachtige teamspeler voor de afdeling Apeldoorn met verstand van PR en Communicatie. Een netwerker met visie, die kan motiveren, stimuleren en sturing geven. Wil jij je sterk maken om hulpverlening mogelijk te maken aan mensen in nood of in een kwetsbare situatie? Dan zoeken wij jou!
In Apeldoorn hebben wij momenteel circa 250 vrijwilligers. Om onze activiteiten meer bekendheid te geven en om de Apeldoornse bevolking, maar ook onze vrijwilligers goed te informeren zoeken wij versterking.

Ben jij goed in social media en vind je het leuk een website bij te houden en nieuwsbrieven en persberichten te schrijven? Dan is dit wat voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Kijk op www.rodekruis.nl voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis!

Werkzaamheden

- Je beheert de afdelingspagina op rodekruis.nl/apeldoorn .

· Je maakt een communicatieplan voor de middellange en lange termijn en voert dit plan uit.

· Je zorgt dat er regelmatig nieuws is over de afdeling op de social media accounts.

Al deze zaken doe je samen met of in overleg met de coördinator promotie en activiteiten.

Wij vragen

 · Je bent goed bekend met webapplicaties.

· Je vindt het leuk te zorgen voor actuele nieuwtjes .

· Je zoekt graag naar nieuw trucs en tricks op communicatiegebied die de afdeling verder kunnen helpen.

Wij bieden

 Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak is. We verlenen eerste hulp bij evenementen en vaccinaties, geven EHBO cursussen en voorlichting op scholen.