Hart onder de riem bewoners GGZ ouderenlocaties

Flexibel
Deventerstraat 28, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42777
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Riwis-zorg-en-welzijn/activiteiten/Hart-onder-de-riem-bewoners-GGZ-ouderenlocaties/42777 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In Apeldoorn heeft Riwis enkele ouderenlocaties die 'op slot' zijn voor bezoek. Door de coronacrisis is hun structuur volledig op de kop gezet. Zij kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Zijn er mensen met leuke ideeën om deze groep ouderen wat op te vrolijken? Dan horen wij heel graag van u!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Riwis biedt zowel beschermd- als beschut wonen en ambulante begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. 
 
Werkzaamheden
in overleg
 


Wij vragen
In Apeldoorn heeft Riwis enkele ouderenlocaties die  'op slot' zijn voor bezoek. Het gaat om ouderen die soms al hun hele leven lang beschermd wonen omdat zij niet zelfstandig zonder begeleiding kunnen wonen. Ook dit zijn kwetsbare ouderen en door de coronacrisis is hun dagelijkse structuur, die heel belangrijk voor ze is, volledig op de kop gezet. Zij kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om alleen of samen met iemand wat leuks te organiseren voor onze ouderen in Apeldoorn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk muziekoptreden voor de locatie, een kaarten actie etc. Heeft u leuke ideeën? Dan horen wij heel graag van u!

 


Wij bieden
  • Een passende plek binnen de organisatie, waar je met plezier je kwaliteiten kunt inzetten voor een ander.
  • Ondersteuning bij je werkzaamheden door een professional.
  • Een verzekering in de uren dat je bij ons vrijwilligerswerk doet.
  • Een jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst waarbij je andere vrijwilligers kunt ontmoeten.

Tijdsbesteding
in overleg
 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Riwis zorg en welzijn > Hart onder de riem bewoners GGZ ouderenlocaties
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)